פרסומת

אנג'ליטה המקורית

אין אחד שמתגורר באיזור הרצליה ולא מכיר את אנג'ליטה. פיצה אנג'ל שקיימת כבר מעל עשר שנים ברחוב רבי עקיבה בהרצליה מציעה מנה ייחודית בשם "אנג'ליטה". מלאווח מגולגל עם ביצה קשה, סלט ירקות טרי, חומוס טחינה והכי חשוב – החריף!.

שווה להשקיע מספר דקות ולנסות להכין אנג'ליטה לבד בבית,למרות שהשילוב של סלט, טחינה ומלאווח נשמע מעט מוזר, אני בטוח שהתוצאה תפתיע גם אתכם.

אז מה עושים כדי להכין אנג'ליטה מושלמת?

מצרכים (עבור שתי מנות)


  1. שני מלאווחים קפואים
  2. סלט ירקות קצוץ (עגבנייה אחת ומלפפון אחד חתוכים).
  3. שתי ביצים קשות
  4. שתי כפות חומוס.
  5. שתי כפות טחינה
  6. חריף (טבסקו/סחוג).

מה עושים?


  1. מטגנים את המלאווח שתי דקות מכל צד.
  2. מורחים כף חומוס על המלאווח
  3. פורסים את הביצה הקשה ומפזרים מעל
  4. מוסיפים סלט, טחינה וחריף. מומלץ להוסיף גם בצל קצוץ.
  5. מגלגלים ומהדקים לאנג'ליטה.

 בתאבון!

IMG_20130815_204404

עדיין אין תגובות למאמר זה

הגב למאמר זה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*