פרסומת

בורקס מהיר

במדריך זה נכין שני סוגי בורקסים: בורקס בולגרית ותרד ובורקס בולגרית וזיתים.

שלב ראשון – מצרכים


מצרכים להכנת בורקס גבינה ותרד (15 בורקסים)

  1. חבילת בצק עלים (ניתן להשתמש בבצק מוכן לשימוש)
  2. ביצה אחת
  3. שומשום לקישוט

למילוי בולגרית ותרד

  1. חצי חבילה גבינה לבנה
  2. חצי חבילה גבינה בולגרית (16% שומן)
  3. חבילת עלי תרד שטופים

למילוי בולגרית וזיתים

  1. חצי חבילת גבינת סקי
  2. חצי חבילת גבינה בולגרית (16% שומן)
  3. קופסא של זיתים ירוקים מגולענים

שלב שני – הכנת המילוי


הכנת המילויים תהיה דומה עבור שני סוגי המילויים.

עבור כל מילוי, מערבבים את הגבינה הבולגרית והגבינה הלבנה. מוסיפים מלח לפי הטעם.

עבור מילוי התרד: מבשלים את העלים השטופים בסיר עם מים למשך רבע שעה.

שלב שלישי – הכנת הבורקסים


מרדדים את הבצק וחורצים אותו לריבועים בגודל המתאים.

מניחים במרכז כל ריבוע כף של התערובת.

סוגרים היטב את ריבועי הבצק,

מצפים כל בורקס בביצה טרופה, ניתן לפזר שומשום לקישוט

אופים בתנור בחום בינוני – 80 מעלות עד להזהבה (בסביבות חצי שעה)

עדיין אין תגובות למאמר זה

הגב למאמר זה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*