פרסומת

דים-סאם אסיאתי

מתכון פשוט ומהיר להכנת דים-סאם אסיאתי בבית.

מצרכים

לבצק

  • 250 גרם קמח לבן
  • 125 מ"ל מים פושרים
  • 1/8 כוס שמן קנולה

למילוי בקר

  • 200 גרם בשר בקר טחון
  • שני בצלים ירוקים
  • חצי קישוא
  • מלח ופלפל לפי הטעם

למילוי ברוקולי

  • ראש ברוקולי שטוף
  • שלוש כפות בוטנים קצוצים/גרעיני חמניה
  • שלוש כפות שמן זית איכותי
  • כף שמן שומשום
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הכנת הבצק

  1. מערבבים את החומרים לבצק לח ואחיד
  2. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד ל-40 דקות

הכנת מילוי הבקר

  1. קוללים בצל ירוק דק-דק
  2. מגררים בפומפיה דקה את הקישוא
  3. מערבבים עם הבשר וממליחים לפי הטעם

הכנת מילוי ברוקולי

  1. טוחנים את הברוקולי בקוצץ מזון, מוסיפים את השמן
  2. מערבבים עם יתר המרכיבים

הכנת הדים-סאם

  1. מרדדים לבצק דק-דק בעזרת מערוך/מכונת פסטה לעובי של מילימטר
  2. קורצים עיגולים בעזרת רינג בקוטר 10 ס"מ
  3. ממלאים את הבצק במילויים השונים, מהדקים את הבצק היטב.
  4. מרתיחים סיר עם מים
  5. מרפדים כלי אידור בעלי כרוב (ניתן גם בנייר אפייה מחורר), מניחים את הדים-סאם בכלי האידוי הסגור
  6. מאדים את הדים-סאם כ-25 דקות.

בתאבון!

מילויים
מילוי בקר ומילוי ברוקולי
מילוי הבצק
סגירת הבצק
חשוב להדק היטב את הבצק על מנת למנוע את התפרקות הכיסונים
לפני האידוי
רידוד הבצק
חשוב לרדד את הבצק לעובי של מילימטר אחד
בכלי האידוי
ריפוד כלי האידוי
ניתן לרפד בעלי כרוב או בנייר אפיה מחורר
מילוי התרד
כיסונים במילוי תרד
כיסונים במילוי בקר
מילוי התרד
קריצת העיגולים

 

עדיין אין תגובות למאמר זה

הגב למאמר זה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*