פרסומת

דפי אורז ממולאים בירקות מוקפצים

מתכון מהיר הכנה וצמחוני וטעים לאגרולים ללא טיגון של דפי אורז ממולאים בירקות מוקפצים.
את דפי האורז ניתן לקנות כיום כמעט בכל סופר בו קיימת מחלקת מאכלי המזרח.
חשוב לשמור את הפי האורז יבשים לפני ההכנה, במידה ונארו לכם דפים – אטמו אותם היטב עד לשימו שהבא.

ניתן לגוון ולהוסיף ירקות נוספים (קישורים/בטטה/חציל) או עוף

מצרכים

  • שני פלפלים אדומים
  • שלושה גזרים מקולפים
  • ארבעה גבעולים של בצל ירוק
  • חצי ראש כרוב
  • שתי כפות רוטב סויה
  • כף רוטב טריקאי
  • שתי כפות רוטב צילי מתוק
  • כף שמן

Rice_paper

אופן ההכנה

  1. חותכים את הירקות לרצועות דקות
  2. מחממים כף שמן בווק עמוק ומקפיצים את רצועות הגזר והפלפל.
  3. לאחר חמש דקות מוסיפים את הבצל הירוק והכרוב
  4. מקפיצים במשך עשר דקות ומוסיפים את הרטבים בהדרגה
  5. מכינים את הרולים – ממלאים מים בטמפ' החדר בקערה רחבה.
  6. טובלים כל דף אורז במים למשך 30 שניות.
  7. ממלאים את תערובת המוקפץ בשליש מדף האורז.
  8. אוטמים את הדף משני צידי המילוי. לאחר מכן מגלגלים את הדף ליצירת אגרול.

בתאבון!

עדיין אין תגובות למאמר זה

הגב למאמר זה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*