פרסומת

הכנת חומוס ירוק

מדריך להכנת חומוס ירוק עם הרבה כוסברה. 

  • משרים למשך הלילה גרגירי חומוס קטנים בקערה עם מים.
  • לאחר 24 שעות מבשלים את גרגירי החומוס במים עם מעט מלח. מוציאים את הגרגרים מהמים לאחר שהם מתרככים. (לאחר שעתיים פחות או יותר).
  • מכניסים למעבד מזון קטן שש כפות טחינה, מיץ מחצי לימון קטן שתי שיני שום וחצי כוס מים. ומערבבים.
  • מוסיפים חצי חבילת כוסברה טרייה ואת גרגירי החומוס. (רצוי להשאיר מעט גרגרים בצד לקישוט)
  • טוחנים את החומוס על מהירות גבוהה, באותו הזמן מוסיפים לתערובת שמן זית בהדרגה עד לקבלת המרקם הרצוי.
  • אם החומוס נוזלי מדי מוסיפים מעט טחינה גולמית, אם הוא קשה מדי מוסיפים מעט מים.
  • מקררים את החומוס במקרר במשך כמה שעות ומגישים.

בתאבון.!

 

עדיין אין תגובות למאמר זה

הגב למאמר זה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*