פרסומת

הכנת קורנדוג!

קורנדוג הוא המאכל הכי אמריקאי שיש.

כנראה שעוד לא טעמתם קורנדוג עד היום, עוד לא ראיתי מישהו שהכנין את המאכל הזה בבית.

ההכנה פשוטה יחסית. מערבבים -> מצפים ומטגנים.

מומלץ למסיבות וסתם ככה ליד הבירה.

המתכון נלקח מאתר וואלה

שלב ראשון – המצרכים


  • 6 נקניקיות מאיכות משובחת
  • 6 שיפודי עץ ארוכים
  • שמן לטיגון עמוק

לבלילה:

  • 1 כוס קמח תירס צהוב (כמו לממליגה)
  • 1 כוס קמח רגיל
  • 2 כפיות אבקת חרדל
  • 1 כפית מלח
  • 2 ביצים
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות אבקת אפייה
  • 1 כוס חלב
  • 2 כפות שמן או מרגרינה מומסת

שלב שני – ההכנה


  1. מערבבים את רכיבי הבלילה בבלנדר.
  2. מניחים לבלילה לנוח כמה דקות ויוצקים לכוס עמוקה.
  3. משחילים כל נקניקייה על שיפוד לאורך.
  4. מחממים את השמן (חשוב שהשמן יהיה עמוק מאוד).
  5. טובלים כל נקניקייה בכוס הבלילה, מחזיקים בצידו השני של השיפוד. מעבירים למטגנת, מטגנים תוך החזקת השיפוד כדי שהנקניקייה לא תיגע בכלי הטיגון.
  6. מוציאים מהשמן, ממתינים שניות כדי שהציפוי לא יהיה לוהט מדי ומגישים.

בתאבון!

הכנת הבלילה
טיגון בשמן עמוק
הקורנדוג מוכן!

עדיין אין תגובות למאמר זה

הגב למאמר זה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*