פרסומת

המבורגר תוצרת בית

במדריך זה נכין המבורגר מהיר וטעים. מומלץ להכין מראש לחמניות עם רטבים וירקות.

שלב ראשון – הכנת הבשר


קוצצים חצי בצל קטן לקוביות דק דק דק.

מערבבים עם כמות נכבדה של בשר בקר טחון ויוצרים המבורגרים בעזרת טבעת מתכת (ניתן לקנות בחנויות שונות במחיר של 15 שקל)

את ההמבורגרים שומרים במקרר כמה שעות שיקבלו את הצורה של הטבעת. (עוטפים אותם בניילון נצמד שלא יפיצו ריח במקרר.

שלב שני – צליית ההמבורגר


לאחר שהבשר עמד במקרר (לפחות שעתיים) מוציאים אותו ומטגנים על מחבת לוהטת עם מעט שמן.

ניתן ואף רצוי לצלות על גריל/מנגל.

אוכלים בתוך לחמנייה עגולה עם חסה/עגבנייה/קטשופ/מיונז וכל מה שעולה על דעתכם.

קיצוץ הבצל
ההמבורגרים לפני הצלייה
יש לשמור את ההמבורגרים במשך שעתיים לפחות במקרר על מנת שלא יתפקרו בזמן הצלייה

 

בתאבון.

עדיין אין תגובות למאמר זה

הגב למאמר זה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*