פרסומת

טונה מעושנת

תמיד חיפשתם רעיון מקורי, מה לעשות עם הטונה? אז הנה, מצאנו אחד בשבילכם. מתקון קל ומהיר!

אם אתם בטיול, במדורת ל"ג בעומר. או שסתם מתחשק לכם לאכול טונה טעימה קצת יותר מזו שמגיעה בקופסא:

  • קחו קופסת טונה בשמן והסירו ממנה את תווית הייצרן. (רצוי יותר מקופסא אחת כי הדבר נחטף במהירות אדירה)
  • פתחו את מכסה הקופסא לגמרי בעזרת פותחן קופסאות פשוט. – מבלי להוציא את השמן.
  • קפלו חתיכה גדולה של נייר סופג לארבע רבעים. בעזרת הנייר הסופג כסו את החלק העליון (הפתוח) של קופסת הטונה. ספגו חלק מן השמן בעזרת הנייר הסופג.
  • הדליקו את הנייר הסופג [המכסה את הטונה] כאשר השמן ספוג בו. הנייר ישאר דולק במשך כחצי שעה, מעל הטונה ובתוך קופסת הפח. בינתיים. האש נותנת טעם של עשן לטונה עצמה ומחממת אותה. לאחר עשרים דקות פחות או יותר תוכלו להסיר את הנייר ולאכול את הטונה המעושנת שלכם.
  • רוצים לשדרג את הטונה? – נסו להוסיף לה שלוש כפות של רוטב צ'ילי!

הטונה מקבלת טעם מדהים. כדאי גם לכם לנסות!

עדיין אין תגובות למאמר זה

הגב למאמר זה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*