פרסומת

פנקוטה קפה

מתכון פשוט ביותר להכנת פנקוטה בטעם קפה.

מצרכים

  • שני מיכלים (500מל) שמנת מתוקה – 38% שומן
  • שתי כפיות אבקת ג'לטין
  • ארבע כפות סוכר חום כהה
  • שתי מנות אספרסו (אפשר להחליף כל מנה בכפית קפה נמס עם שלוש כפות מים רותחים)
  • מקל וניל או כפית תמצית וניל

לרוטב קפה

  • שלוש כפות סוכר חום כהה
  • שתי כפות מים רותים
  • מנת אספרסו

אופן ההכנה

  1. מוזגים מיכל שמנת לקערה ומפזרים מעליו את הג'לטין, מניחים בצד למספר דקות.
  2. מרתיחים את המיכל השני עם הוניל הסוכר והאספרסו
  3. לאחר מספר דקות מוסיפים את השמנת עם הג'לטין. מביאים לסף רתיחה ומוודאים שכל הג'לטין נמס לחלוטין
  4. מוזגים לכוסות ומכניסים למקרר לארבע שעות. לאחריהן מכינים את הרוטב ומוזגים בזהירות מעל הפנקוטה.

בתיאבון!

עדיין אין תגובות למאמר זה

הגב למאמר זה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*