פרסומת

לחמניות של פסח

שונאים מצות ? (כמוני)

בואו תנסו להכין מתכון מדהים מהיר וקל ללחמניות של פסח.

הלחמניות יוצאות קטנות ורכות המזכירות קצת פחזניות.

 שלב ראשון – מצרכים


לפני הכנת המתכון, דאגו שיש לכם את כל המצרכים: (המתכון מספיק ל-7 לחמניות קטנות)

  1. כוס מים
  2. חצי כוס שמן
  3. כוס קמח מצה
  4. חצי כפית מלח
  5. כף סוכר
  6. שלוש ביצים

IMG_1526

שלב שני – הכנת הבצק


לפני הכול, נדליק את התנור שיתחמם בינתיים על 180 מעלות.

כעת, נכין את הבצק.

נחמם בסיר קטן את המים השמן והמלח. לאחר מספר דקות נוסיף את קמח המצה ונערבב עד שהתערובת דביקה.

כעת נכבה את האש ונניח בצד רבע שעה להתקררות.

לאחר שהתערובת התקררה נוסיף כף סוכר ושלוש ביצים… ונערבב.

 

שלב שלישי – אפיית הלחמניות


כעת נכין את הלחמניות.

בין הכנה של כל לחמניה נרטיב את היידים כדי שהבצק הדביק לא ידבק.

נסדר על תבנית אפיה את כל הלחמניות – כל לחמניה בגודל של כדור קטן.

לאחר מכן נכניס את הלחמניות לתנור לחום של 180 מעלות למשך כ20 דקות.

לאחר 20 דקות נוריד את הטמפ' ל160 מעלות ונמתין עוד 20 דקות.

לאחר עוד 20 דקות נכבה את התנור ונשאיר בו את הלחמניות למשך רבע שעה. שינוחו.

וזהו. סיימנו. מומלץ לאכול את הלחמניות כשהן מעט חמות עם חמאה.!

 

בתאבון.

עדיין אין תגובות למאמר זה

הגב למאמר זה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*