פרסומת

מאפינס שוקולד ותפוחים

במדריך זה נכין מאפינס שוקולד ותפוחים. ניתן להוסיף לו כל מיני תוספות. 

את המאפינס נכין בעיקר משוקולד מומס ומרסק תפוחי עץ (מקופסת שימורים).

בעזרת המתכון נוכל להכין בין 12 ל-18 מאפינס.

 

שלב ראשון – מצרכים


תחילה נוודא שיש לנו את כל המצרים של המתכון :

  1. שלוש כוסות קמח
  2. אחד וחצי כפיות סודה לשתיה
  3. כפית קינמון
  4. חצי כפית זנגביל (גינגר) – לא חובה
  5. רבע כפית ציפורן טחון – לא חובה
  6. 150 גרם חמאה מומסת
  7. 1 וחצי כוסות סוכר
  8. 2 ביצים
  9. 150 גרם שוקולד
  10. קופסא של רסק תפוחי עץ

IMG_1160

 

שלב שני – הכנת הבלילה


נדליק את התנור על חום של 180 מעלות.

בינתיים נערבב את הקמח עם כפית וחצי מלח ועם התבלינים.

בסיר קטן נמיס את השוקולד (150 גרם – שהם חבילה וחצי של שוקולד פרה), אם השוקולד סמיך מדיי ניתן להוסיף לו רבע כוס חלב.

– במיקסר, נקציף את החמאה המומסת ואת הסוכר לתערובת אורירית, כעבור כמה דקות נוסיף את את השוקולד המומס ונמשיך לערבב.

שלב שלישי – אפייה


כעת נוסיף למיקסר גם את הביצים, את רסק התפוחים ואת הקמח בהדרגה.

כעבור כמה דקות, כאשר התערובת אחידה נוציא אותה מהמיקסר.

כעת ניתן להוסיף לתערובת ככל העולה על רוחנו, שוקולד ציפ, חתיכות של תפוחים וכו.

אני הוספתי מתחת לכל מאפין פרוסות תפוחים, ולתערובת עצמה הוספתי קוביות של תפוחים.

לאחר שהכול מוכן נמזוג לכל שקע בתבנית את התערובת עד לשני שליש מהגובה שלה.

נאפה את המאפינס 25 דקות.

לאחר האפייה נוציא את המאפינס מהתנור ונמתין שיתקררו קצת.

אני שכחתי להוסיף סודה לשתייה ולצערי הם לא תפחו .

אז אל תשכחו להוסיף כלום !

IMG_1171

עדיין אין תגובות למאמר זה

הגב למאמר זה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*