פרסומת

ממרח טפנד זיתים ואנשובי

מתכון מהיר ופשוט להכנת ממרח טפנד זיתים שחורים ואנשובי:

מצרכים

  • 250 גר זיתים שחורים (מומלץ לערבב מספר סוגים).
  • 150 גר צלפים בחומץ.
  • 3-4 פילטים של אנשובי
  • שמן זית (בסביבות חצי כוס)

אופן ההכנה

  1. מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון
  2. קוצצים עד לקבלת ממרח אחיד, מוסיפים שמן זית לפי העין
  3. שומרים במקרר עד חודש

מומלץ להגיש לצד קרקרים/בגט

בתיאבון!

 

תמונה ראשית מתוך ויקימדיה

עדיין אין תגובות למאמר זה

הגב למאמר זה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*