פרסומת

נאן הודי

מצרכים (5 מנות):

  1. חצי קילו קמח
  2. חצי גביע יוגורט
  3. 3/4 כוס חלב
  4. ביצה
  5. חצי שקית אבקת אפיה
  6. כפית מלח
  7. 2 כפיות סוכר
  8. חצי כפית סודה לשתיה
  9. 3 כפות שמן

אופן ההכנה:

  • מערבבים את כל החומרים לבצק חלק ואחיד (אם הבצק יבש מדי מוסיפים מעט חלב, אם הוא לח מדי מוסיפים מעט קמח). יוצרים מהבצק כדור, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
  • לאחר שעה, מסירים את הניילון מהבצק, לשים שוב את הבצק ומחלקים לחמישה כדורים שווים בגודלם. יוצרים מכל כדור פיתה דקה.
  • מחממים מחבת, לאחר שהיא לוהטת מטגנים כל פיתה כזו במשך כמה דקות עד שהיא מתחילה להשחים. לאחר כמה דקות מסירים את הפיתה מהגז ו"שורפים" אותה על אש גלויה לכמה שניות בודדות.

בתיאבון

עדיין אין תגובות למאמר זה

הגב למאמר זה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*