פרסומת

נודלס קארי קמבודי

לפני מספר חודשים מגזין עכבר העיר פרסם את המתכון לאחת המנות היותר מפורסמות של המסעדה האסיאתית "זוזוברה".
מדובר על מנה ירוקה (מאוד) המבוססת על קארי ירוק חריף, עוף ושרימפס.
המתכון שפורסם כולל קרוב ל-30 מרכיבים והוא לא פשוט להכנה בכלל.
במדריך זה אפרסם גרסה הרבה יותר פשוטה למתכון שמבוססת על פחות מעשרה מרכיבים.
ניתן להכין את המתכון בגרסה צמחונית או בשרית

סומלא קארי קמבודי – חמש מנות

מצרכים

  • חבילת אטריות נודלס ירוקות (עם תרד)
  • שלוש כפות ממרח קארי ירוק
  • קופסה אחת של קרם קוקוס (לא להתבלבל עם נוזל קוקוס)
  • שרימפס/עוף/טופו
  • חופן עלי כוסברה
  • מלפפון
  • בוטנים קצוצים
  • שתי כפות שמן קנולה
  • עלי בזיליקום לקישוט

אופן ההכנה

  1. מרתיחים סיר עם מים ומלח, לאחר שהמים רותים מכניסים את הנודלס לבישול של 10 דקות עד שהוא מוכן.
  2. מטגנים כחמש דקות את ממרח הקארי בשמן הקנולה, לאחר מכן מוסיפים את העוף/טופו/שרימפס לטיגון של 10 דקות
  3. מוסיפים את קרם הקוקוס ואת האטריות.
  4. מגישים עם מלפפון קצוץ דק חופן עלי כוסברה קצוצים ובוטנים.
  5. מקשטים עם עלי בזיליקום

בתאבון!

עדיין אין תגובות למאמר זה

הגב למאמר זה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*