פרסומת

עוגת קרמשניט פטסייר

מתכון פשוט ומהיר להכנת עוגת קרמשיט במילוי קרם קצפת-פטסייר.

מצרכים

  1. זוג עלי קרמשניט מוכנים
  2. ארבע חלמונים
  3. מקל וניל
  4. 40 גרם קורנפלור
  5. חצי ליטר חלב
  6. שני מיכלי שמנת מתוקה
  7. 100 גרם סוכר
  8. אבקת סוכר לקישור

אופן ההכנה

  • מתחילים בהכנת הקרם: ממיסים בקערה את הקורנפלור עם 200ml מהחלב.
  • מוסיפים את החלמונים ומערבבים במטרפה עד שכל הקורנפלור נמס בתערובת.
  • חוצים את מקל הוניל לאורכו. ומוציאים את הזרעים. מערבבים אותם עם 300ml החלב שנותר.
  • מרתיחים בסיר את החלב עם זרעי הוניל (ניתן להכניס את מקל הוניל עצמו להוספת טעם נוסף).
  • לאחר שהחלב רתח. מכבים את האש ונותנים לו לנוח שתי דקות.
  • מערבבים בהדרגה את החלב הרותח עם תערובת הביצים להשוואת טמפרטורות.
  • מחזירים את התערובת לכיריים ומחממים על אש קטנה עד להסמכת התערובת. חשוב לערבב את התערובת בתדירות עד להסמכה אחרת הביצים שבתערובת עלולים להרוס את הקרם.
  • לאחר הסמכה קלה, מעבירים את התערובת לקערה וממשיכים לערבב.
  • מכסים את הקערה בנייר נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה וחצי.
  • מקציפים במשך חמש דקות את השמנת המתוקה לקבלת קצפת יציבה.
  • מקפלים את קרם הפטסייר שהתייצב לתוך תערובת הקצפת.
  • מסדרים שכבה של עלה קרמשניט, מעליו את קרם הפטסייר ומעליו שכבה נוספת של עלה קרמשניט
  • מחזירים למקרר למשך שעתיים. מוציאים ומפזרים אבקת סוכר לקישוט

בתאבון!

עדיין אין תגובות למאמר זה

הגב למאמר זה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*