פרסומת

פאי רועים

המתכון הכי בריטי שקיים – פאי רועים. הינו מאפה בשר ותפוחי אדמה פשוט ומהיר להכנה.

מצרכים

  • חצי קילו בשר בקר טחון
  • בצל גדול
  • שני גזרים
  • חופן עלי כוסברה קצוצים
  • תבלינים (פלפל/כמון/פפריקה)
  • שלושה תפוחי אדמה גדולים

אופן ההכנה

  • מטגנים את הגזר והבצל עד להזהבה, מוסיפים תבלינים וכוסברה.
    מוסיפים את הבשר ומטגנים 10 דקות נוספות.
  • מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים, מועכים אותם לפירה ומוסיפים פלפל.
    אם אתם לא שומרים על כשרות, ניתן להוסיף לפירה שמנת להעשרת הטעם.
  • מסדרים בתבנית קרמית שכבה מתערובת הבשר ומעליה את הפירה.
    אופים כחצי שעה על 180 מעלות. לאחר האפייה ניתן לשרוף את החלק העליון בעזרת ברנר.

בתאבון!

טיגון הבצל
מטגנים 10 דקות עד להזהבה
הוספת הבשר והתבלינים
מסדרים בתבנית
הוספת הפירה

עדיין אין תגובות למאמר זה

הגב למאמר זה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*