פרסומת

פודינג אורז עם חלב ושמנת

הנה מתכון שמזכיר את בית סבתא ומביא עם טעם של פעם. מתאים במיוחד לימות החורף הקרים. משביע ובעל טעם מפתיע.

פודינג אורז הוא קינוח המוכר בכל העולם בוריאציות רבות ושונות, יש הרואים בו אוכל נוח להכנה ואחרים מתייחסים אליו כאל קינוח. הגרסאות השונות של הפודינג נובעות מהמרכיבים אותם בוחרים להכניס למתכון ומצורת הכנתו, בישול או אפיה.

מצרכים:

  1. כוס אורז
  2. מיכל שמנת מתוקה
  3. ארבע כוסות חלב
  4. חצי כוס סוכר
  5. רבע כוס סוכר דמררה (סוכר חום)
  6. קינמון לקישוט

אופן ההכנה:

שוטפים את האורז, שמים בסיר יחד עם השמנת, החלב והסוכר ומביאים לרתיחה.

מבשלים על להבה בינונית כחצי שעה, עד שהאורז יתרכך ויתפח אך יישארו מספיק נוזלים בסיר.

מסירים מהאש ומשהים 5 דקות. מחלקים לקערות אישיות וזורים מעל קינמון. ניתן להגיש חם או קר.

לשידרוג הקינוח אפשר לפזר מעל גם אגוזים טחונים וקצפת.

 

בהצלחה

עדיין אין תגובות למאמר זה

הגב למאמר זה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*