פרסומת

פודינג טפיוקה בחלב קוקוס

קינוח טרופי טעים ופשוט להכנה של פודינג טפיוקה
לצורך הכנתו יש להשתמש בפניני טפיוקה קטנות (בקוטר 2 מילימטר). את הטפיוקה ניתן למצוא כמעט בכל סופר במחלקת מוצרי המזרח הרחוק.
לאחר ההכנה יש לקרר את הפודינג לפחות שלוש שעות על מנת שייתיצב.

מצרכים (8 מנות)

  • 3/4 כוס גרגירי טפיוקה
  • 3/4 כוס סוכר
  • ארבע כוסות מים
  • פחית קרם קורוס (400 גרם) – לא להתבלבל עם נוזל קוקוס!
  • חצי כפית מלח
  • כפית תמצית וניל
  • לקישוט: פרי טרי חתוך או ריבה: תותים/אפרסקים/מנגו/אננס

אופן ההכנה

  1. משרים את הטפיוקה במים למשך 20 דקות.
  2. מבשלים את הטפיוקה עם המים, הסוכר, המלח ותמצית הוניל על אש בינונית למשך רבע שעה עד שהפנינים מתחילות להיות שקופות.
  3. מוסיפים את קרם הקוקוס ומבשלים רבע שעה נוספת עד שהתערובת מסמיכה מעט
    אם התערובת הופכת לסמיכה מדי – מוסיפים עוד כוס מים.
  4. מוסיפים את קרם הקוקוס ומבשלים רבע שעה נוספת על אש נמוכה.
  5. מחלקים לקעריות הגשה, מוסיפים פרי חתוך לקישוט
  6. מצננים למשך שלוש שעות לפחות

בתאבון!

img_1520

תגובה אחת למאמר פודינג טפיוקה בחלב קוקוס

הגב למאמר זה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*