פרסומת

פסטה בולונז

במדריך זה נכין פסטה ברוטב בולונז.

את המתכון הכנתי עם פסטה מיוחדת שהבאתי מטיול באיטליה. הפסטה הזו ארוכה מאוד, באורך של 2 מטר !

 

שלב ראשון – חיתוך הירקות


מצרכים:

  • שלוש עגבניות גדולות
  • שני פלפלים
  • בצל קטן.
  • שלוש שיני שום
  • חבילת בשר בקר טחון
  • חבילת רסק עגבניות גדולה
  • פסטה מקרוני

תחילה נחתוך את כל הירקות ונטגן את הפלפל בשמן. לאחר כמה דקות נוסיף את הבצל והשום.

 

שלב שני – טיגון הבשר


כעת נוסיף שמן למחבת אחרת. אחרי שהשמן רותח נטגן בו את הבשר.

נוסיף למחבת מעט בשר בכל פעם ונטגן אותו תוך כדי ערבוב. כאשר הבשר מוכן נסגור את הגז.

אל המחבת עם הירקות נוסיף את רסק העגבניות עם 3/4 כוס מים. נוסיף גם את הבשר, נערבב ונבשל על אש קטנה 20 דקות.

שלב שלישי – בישול הפסטה


כעת נבשל את הפסטה.

נרתיח בסיר גדול מים עם מעט מלח. לאחר הרתיחה נבשל את הפסטה עד לריכוך.

לאחר שהפסטה מוכנה נסנן ממנה את המים. נעביר את הרוטב לסיר, נערבב ונגיש.

עדיין אין תגובות למאמר זה

הגב למאמר זה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*