פרסומת

פרלינים שוקולד קפה

תיאור דגכה3

מתכון פשוט ומהיר לפרלינים של שוקולד קפה.

מצרכים


  1. 300 גרם שוקולד מריר (3 חבילות)
  2. שתי קפות קפה נמס מגורען
  3. שתי כפות שמנת מתוקה
  4. תבניות סיליקון לקרח בצורה הרצוייה
  5. תרסיס שמן

מה עושים?


  1. ממיסים את השוקולד עם הקפה והשמנת בסיר, על הלהבה הנמוכה ביותר, מומלץ להשתמש בסיר בן-מארי אם ניתן.
  2. משמנים את התבניות עם תרסיס השמן. לאחר הריסוס מנגבים את יתרת השמן העודף מהתבניות בעזרת חתיכת נייר סופג. מוודאים שלא נשאר שמן עודף בתבניות, דבר שעלול להרוס את השוקולד.
  3. מוזגים בעדינות את תערובת השוקולד לתבניות.
  4. משאירים לייצוב של שלוש שעות בטמפרטורת החדר. לאחר מכן מכניסים למקרר למשך שלוש שעות נוספות.
  5. מוציאים מהמקרר ומפרידים את הפרלינים בעדינות.

 

עדיין אין תגובות למאמר זה

הגב למאמר זה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*