פרסומת

קדאיף עם קרם אמרולה

מתכון סופר פשוט ומהיר להכנת קינוח אטריות קדאיף בציפוי קרם אמרולה.

מצרכים (6 מנות אישיות)

לאטריות

  • 250 גרם אטריות קדאיף
  • 70 גרם אבקת סוכר
  • 100 גרם חמאה

לקרם אמרולה

  • 5 כפות ליקר אמרולה
  • חבילת שמנת מתוקה להקצפה (250 גרם)
  • 100 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות
  2. ממיסים במיקרו את החמאה עם 70 גרם אבקת סוכר
  3. מערבבים היטב את אטריות הקדאיף עם תערובת החמאה המומסת
  4. מהדקים את האטריות בקעריות הגשה אישיות שמתאימות לאפיה בתנור
  5. אופים 25 דקות או עד שהאטריות מזהיבות
  6. בינתיים מקציפים את השמנת עם אבקת הסוכר וליקר האמרולה
  7. לאחר שהאטריות מוכנות, ממתינים 5 דקו ומזלפים את הקרם.
  8. בתיאבון!

ליקר אמרולה

Amarula_(1563541954)

עדיין אין תגובות למאמר זה

הגב למאמר זה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*