
מדריך להכנת חומוס ירוק עם הרבה כוסברה.
- משרים למשך הלילה גרגירי חומוס קטנים בקערה עם מים.
- לאחר 24 שעות מבשלים את גרגירי החומוס במים עם מעט מלח. מוציאים את הגרגרים מהמים לאחר שהם מתרככים. (לאחר שעתיים פחות או יותר).
- מכניסים למעבד מזון קטן שש כפות טחינה, מיץ מחצי לימון קטן שתי שיני שום וחצי כוס מים. ומערבבים.
- מוסיפים חצי חבילת כוסברה טרייה ואת גרגירי החומוס. (רצוי להשאיר מעט גרגרים בצד לקישוט)
- טוחנים את החומוס על מהירות גבוהה, באותו הזמן מוסיפים לתערובת שמן זית בהדרגה עד לקבלת המרקם הרצוי.
- אם החומוס נוזלי מדי מוסיפים מעט טחינה גולמית, אם הוא קשה מדי מוסיפים מעט מים.
- מקררים את החומוס במקרר במשך כמה שעות ומגישים.
בתאבון.!
Leave a Reply