
מתכון פשוט ביותר להכנת פנקוטה בטעם קפה.
מצרכים
- שני מיכלים (500מל) שמנת מתוקה – 38% שומן
- שתי כפיות אבקת ג'לטין
- ארבע כפות סוכר חום כהה
- שתי מנות אספרסו (אפשר להחליף כל מנה בכפית קפה נמס עם שלוש כפות מים רותחים)
- מקל וניל או כפית תמצית וניל
לרוטב קפה
- שלוש כפות סוכר חום כהה
- שתי כפות מים רותים
- מנת אספרסו
אופן ההכנה
- מוזגים מיכל שמנת לקערה ומפזרים מעליו את הג'לטין, מניחים בצד למספר דקות.
- מרתיחים את המיכל השני עם הוניל הסוכר והאספרסו
- לאחר מספר דקות מוסיפים את השמנת עם הג'לטין. מביאים לסף רתיחה ומוודאים שכל הג'לטין נמס לחלוטין
- מוזגים לכוסות ומכניסים למקרר לארבע שעות. לאחריהן מכינים את הרוטב ומוזגים בזהירות מעל הפנקוטה.
בתיאבון!
Leave a Reply