
מתכון מהיר ופשוט לחהכנת טראפלס שוקולד עשיר וטעים.
מצרכים
- 300 גרם שוקולד מריר
- 250 גרם שמנת מתוקה
- 100 גרם קקאו איכותי (לא ממותק!)
אופן ההכנה
- מחממים את השמנת המתוקה 7 דקות על בסיר קטן עד לנק הרתיחה (לא להרתיח את השמנת).
- מורידים את השמנת מהאש ומוסיפים את קוביות השוקולד המריר
- מערבבים עד שהשוקולד נמס לגמרי. מכניסים למקרר למשך ארבע שעות.
- מוציאים את השוקולד המומס. מכינים כדורים בעזרת כפית עגולה (אני הכנתי בעזרת מכשיר להכנת פלאפל).
- מגלגלים את הכדורים בקקאו. בתיאבון
- ניתן לשמור את הטראפלס עד שבוע בקירור בכלי אטום לחלוטין.
Leave a Reply