
מתכון פשוט ומהיר לליקר שרי דובדבנים תוצרת בית.
מצרכים
- חצי כוס דובדבנים מסוכרים
- כוס לפתן דובדבנים חמוצים
- כוס נוזל לפתן דובדבנים
- חצי כוס וודקה
- שתי כוסות יין אדום חצי יבש
- חמש כפות סוכר
אופן ההכנה
- מרתיחים את נוזל הדובדבנים עם הסוכר. לאחר הרתיחה מצמצמים על אש נמוכה במשך 10 דקות.
- מערבבים היטב את כל המרכיבים, שומרים בבקבוק אטום (מומלץ להשתמש בבקבוק ריק של וודקה או יין).
- מאכסנים בקירור ופותחים לאחר שלושה ימים.
Leave a Reply