
מתכון לעוגת גבינה ורימונים קפואה וטעימה.
מצרכים:
לתחתית הביסקוויטים:
- 300 גרם ביסקוויטים
- 100 גרם חמאה
- רבע כוס סוכר חום
למילוי הגבינה:
- שתי חבילות שמנת מתוקה להקצפה
- חבילת פודינג "אינסטנט" בטעם וניל
- חבילת גבינה לבנה 9% (250 גרם).
- רבע כוס סוכר.
לציפוי הרימונים:
- חבילת ג'לי בטעם פירות יער
- כוס מים רותחים
- כוס מיץ רימונים סחוט טרי.
- שלוש כפות סוכר.
- חופן גרגירי רימון לקישוט
אופן ההכנה:
- מפשירים את החמאה במשך כשעה בטמפרטורת החדר
- מפוררים את הביסקוויטיים בקערה עם החמאה והסוכר החום.
- מפזרים ומהדקים את התערובת בתחתית התבנית
- מקציפים את השמנת המתוקה. לאחר חמש דקות מוסיפים את אבקת הפודינג.
- מוסיפים לתערובת גבינה לבנה וסוכר.
- מסדרים את תערובת הגבינה על פירורי הביסקוויטיים בצורה אחידה.
- ממיסים את אבקת הג'לי במים הרותחים עם הסוכר.
- נותנים לתערובת הרותחת להתקרר במשך שבע דקות.
- לאחר מכן מוסיפים את מיץ הרימון הסחוט
- מסדרים את שכבת הג'לי על תערובת הגבינה.
- מפזרים על השכבה העליונה גרגירי רימון
- מכניסים למקפיא למשך שעתיים
בתאבון!
Leave a Reply