
המתכון הכי בריטי שקיים – פאי רועים. הינו מאפה בשר ותפוחי אדמה פשוט ומהיר להכנה.
מצרכים
- חצי קילו בשר בקר טחון
- בצל גדול
- שני גזרים
- חופן עלי כוסברה קצוצים
- תבלינים (פלפל/כמון/פפריקה)
- שלושה תפוחי אדמה גדולים
אופן ההכנה
- מטגנים את הגזר והבצל עד להזהבה, מוסיפים תבלינים וכוסברה.
מוסיפים את הבשר ומטגנים 10 דקות נוספות. - מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים, מועכים אותם לפירה ומוסיפים פלפל.
אם אתם לא שומרים על כשרות, ניתן להוסיף לפירה שמנת להעשרת הטעם. - מסדרים בתבנית קרמית שכבה מתערובת הבשר ומעליה את הפירה.
אופים כחצי שעה על 180 מעלות. לאחר האפייה ניתן לשרוף את החלק העליון בעזרת ברנר.
בתאבון!
Leave a Reply