
מתכון פשוט ומהיר לפרלינים של שוקולד קפה.
מצרכים
- 300 גרם שוקולד מריר (3 חבילות)
- שתי קפות קפה נמס מגורען
- שתי כפות שמנת מתוקה
- תבניות סיליקון לקרח בצורה הרצוייה
- תרסיס שמן
מה עושים?
- ממיסים את השוקולד עם הקפה והשמנת בסיר, על הלהבה הנמוכה ביותר, מומלץ להשתמש בסיר בן-מארי אם ניתן.
- משמנים את התבניות עם תרסיס השמן. לאחר הריסוס מנגבים את יתרת השמן העודף מהתבניות בעזרת חתיכת נייר סופג. מוודאים שלא נשאר שמן עודף בתבניות, דבר שעלול להרוס את השוקולד.
- מוזגים בעדינות את תערובת השוקולד לתבניות.
- משאירים לייצוב של שלוש שעות בטמפרטורת החדר. לאחר מכן מכניסים למקרר למשך שלוש שעות נוספות.
- מוציאים מהמקרר ומפרידים את הפרלינים בעדינות.
Leave a Reply