
מתכון סופר פשוט ומהיר להכנת קינוח אטריות קדאיף בציפוי קרם אמרולה.
מצרכים (6 מנות אישיות)
לאטריות
- 250 גרם אטריות קדאיף
- 70 גרם אבקת סוכר
- 100 גרם חמאה
לקרם אמרולה
- 5 כפות ליקר אמרולה
- חבילת שמנת מתוקה להקצפה (250 גרם)
- 100 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות
- ממיסים במיקרו את החמאה עם 70 גרם אבקת סוכר
- מערבבים היטב את אטריות הקדאיף עם תערובת החמאה המומסת
- מהדקים את האטריות בקעריות הגשה אישיות שמתאימות לאפיה בתנור
- אופים 25 דקות או עד שהאטריות מזהיבות
- בינתיים מקציפים את השמנת עם אבקת הסוכר וליקר האמרולה
- לאחר שהאטריות מוכנות, ממתינים 5 דקו ומזלפים את הקרם.
- בתיאבון!
ליקר אמרולה
Leave a Reply